Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 18:06
JEFTINO, A ZDRAVO jelo po receptu Jelene Đoković: Brusketi bez hleba - svi će da traže parče više
Recept za brusketi od krompira - ovo sprema Jelena Đoković, a možete ga jesti i tokom posta... Ukusno, zdravo i lagano!
Ukoliko volite bruskete, ali se trudite da ne jedete hleb i da se hranite zdravo, donosimo vam jednostavan recept Jelene Đoković. Pre par godina Jelena je objavila ovo ukusno i zdravo jelo a Instagramu, a možete ga jesti i kada ste na postu ili ako birate veganski način ishrane.
Umesto hleba, ove bruskete"nose" hrskavo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pečeni krompiri, a čeri paradajz možete zameniti običnim parajazom. Takođe, ako ne volite bosiljak, možete se igrati i eksperimentisati sa peršunom. Lagano za leto u savršenoj harmoniji ukusa, ovaj obrok, ako nas pitate, savršeno se slaže uz neki hladan napitak.
Brusketi od krompira po receptu Jelene Đoković
Sastojci:
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.
Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak.
Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po ukusu.
A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)
Nastavak na SrbijaDanas.com...