JEDE SVE! Dženifer Lorens otkrila TAJNU savršenog izgleda: Ova stvar je KLJUČNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 12:55

JEDE SVE! Dženifer Lorens otkrila TAJNU savršenog izgleda: Ova stvar je KLJUČNA!

Odluka je pola posla.

Dženifer Lorens je poznata po svojim stvavovima kojima ne podržava vežbanje i dijete, ali je ona priznala da se to da promeniti ako je u pitanju neka filmska uloga.

 Njen plan vežbanja izgrađen je oko filmskih uloga za koje se sprema. Ako uloga zahteva određeni izgled, Dženifer će povećati vreme koje provodi u teretani. Ipak, zvezda se dosledno oslanja na vežbanje kao način uravnoteženja njene manje stroge ishrane.

Stan Miss >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lawrence for clear skin and high grades #jenniferlawrence

Објава коју дели Jennifer Lawrence Officiel 🔵 (@jennifer__lawrence_officiel) дана 1. Апр 2020. у 11:44 PDT

- Ne volim kad ljudi kažu: - Ja ovo radim ili jedem, jer jedem sve. Nisam previše stroga sa svojom ishranom. Ako želim komad pice, pojedem ga, ali vežbam više nego inače jer imam određen način na koji želim da izgledam i način na koji želim da se uklopim u svoju odjeću - rekla Dženifer jednom prilikom za strane medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.