JEDE SVE: Ana Sević OTKRILA kako se HRANI u TRUDNOĆI, nije se odrekla ni SLATKIŠA, a izgleda fenomenalno

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 21:42

JEDE SVE: Ana Sević OTKRILA kako se HRANI u TRUDNOĆI, nije se odrekla ni SLATKIŠA, a izgleda fenomenalno

Uživa u omiljenim poslasticama!

Pevačica Ana Sević očekuje treće deta, a danas je na Instagramu odgovarala na pitanja pratilaca i odgovorila kao se hrani u trudnoći.

- Šta ti se najviše jede, ljubim te - glasilo je jedno od pitanja, a Ana je odgovorila:

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

- Nema pravila. Imala sam razne faze. Sada jedem ananas kao blesava, dugo me je držala faza palačinki sa kremom i višnjom. Imala sam fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pomorandžama i pitom sa jabukama. Ako ne pojedem ono što mi se jede budem i dalje gladna - iskrena je bila Ana.

- Koliko si se ugojila u trudnoći - glasilo je sledeće pitanje.

- Iskrena da budem poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam 2 kilograma više nego što inače imama. Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na ingnore. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna - odgovorila je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.