JE L REALNO DA SU MI ZA OVO UZELI 2.600 DINARA?! Slavila je rođendan, imala je MALU MOLBU ZA KONOBARA, a onda su joj to debelo naplatili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:14

"JE L' REALNO DA SU MI ZA OVO UZELI 2.600 DINARA?!" Slavila je rođendan, imala je MALU MOLBU ZA KONOBARA, a onda su joj to debelo naplatili!

Ovu proslavu će pamtiti do kraja života

Jedna tiktokerka nedavno je postala viralna kada je objavila video u kom je snimila račun iz restorana nakon proslave rođendana. Iako je račun, po njenim rečima bio normalnog iznosa za jedno mini slavlje - ukupno 113 dolara (oko 105 evra), ono čime se iznenadila bila je naknada od 25 dolara.

Ona je na svom TikTok profilu ispričala kako je doživela veliki šok kada je nakon proslave rođendana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u jednom restoranu dobila račun. Naime, nije bio problem u naručenoj hrani, torti, ni piću, već u usluzi koju je restoran na iznenađenje svih, naplatio.

Gigi, koja je poznatija na Tiktoku pod nalogom @vivala_blondiiie, nakon što je objavila video u kojem je prikazala iznos računa od 113 dolara, poželela je da podeli neverovatnu stvar sa ostalim korisnicima ove mreže za koju nije znala da postoji, te je zumirajući račun iz restorana, u neverici snimila da pored usluge od 25 dolara piše "1 rez torte".

Kako je objasnila, naplaćena joj je naknada od 25 dolara (oko 23 evra), nakon što je zamolila konobara da izreže tortu koju su joj doneli njeni prijatelji.

"Kada konobar pita da li želimo da izrežemo tortu koju smo mi doneli, a ja mislim kako je to baš lepo od njega, i onda nam to naplati 25 dolara" napisala je Gigi u video snimku, te dodala da nije znala da se takva usluga naplaćuje.

TikTok video dobio je više od 813 hiljade pregleda otkad je objavljen.

Mnogi korisnici podelili su različite reakcije na ovaj neobičan račun. Neki su bili šokirani iznosom od 25 dolara samo za rezanje torte, dok su drugi tvrdili da je to uobičajena praksa u restoranima.

"To je jednostavno tako. Jer onda oni moraju da donesu pribor i tanjire koje onda moraju i da peru. Ali bilo je pogrešno što ti to nisu rekli odmah", "Ja bi im rekla da im je tih 25 dolara napojnica zato što me nisu upozorili na naknadu", "U mom restoranu se to isto naplaćuje, ali obavezno je gostima istaknuti da ne bi došlo do ovakvog nesporazuma", bili su neki od komentara ispod video ove tiktokerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.