JAJA POSTAJU BOMBA ZA ORGANIZAM: Dodaj im ovaj SASTOJAK, hranljiva KOMBINACIJA koja NE GOJI, puna VITAMINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 10:40

JAJA POSTAJU BOMBA ZA ORGANIZAM: Dodaj im ovaj SASTOJAK, hranljiva KOMBINACIJA koja NE GOJI, puna VITAMINA

Odlična su za kožu i srce...

aja su izuzetno zdrava i odličan saveznik u dijetama, a posebno tokom leta kada vam nije potrebna jaka hrana, mogu biti odličan izvor proteina i energije. Međutim, ukoliko im dodate spanać postaju superzdrava. Kombinacija jaja i spanaća odlična je za jačanje srca i zdravlje kože.

Odvojeno ove dve namirnice imaju niz korisnih svojstava za zdravlje organizma. Spanać je izvor gvožđa, odličan je za zdravlje krvnih sudova i srca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jaja podižu energiju, nivo dobrog holesterola, poboljšavaju vid i smanjuju rizik od moždanog udara.

A kombinacija ove dve namrnice samo pojačava njihova "magična svojstva", a nutricionisti izdvajaju jačanje imuniteta koa navjeći benefit ovog spoja. Osim toga, ova kombinacija štiti organizam od srčanog udara, snižava krvni pritisak, jača zube i obnavlja kožu, a takođe smanjuje rizik od moždanog udara.

Svakodnevna upotreba takvog jela će poboljšati efekat, jaja su takođe veoma korisna za decu. Ovakav doručak će vam dati energiju i pomoći vam da u dobrom raspoloženju i puni elana započnete dan.

Najjednostavniji recep  koji možete da primenite je sledeći: Umutite nekoliko jaja po želji, dva ili tri posolite, a sa druge strane prodinstajte spanać, koji ste prethodno oprali, koliko da provene i preko sipajte umućena jaja.

Doručak će za par minuta biti gotov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.