JAČI JE OD KAFE: Ovaj napitak je pravi JUTARNJI ELISKIR, popij ga ODMAH nakon buđenja, EFEKAT će te ODUŠEVITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 08:34

JAČI JE OD KAFE: Ovaj napitak je pravi "JUTARNJI ELISKIR", popij ga ODMAH nakon buđenja, EFEKAT će te ODUŠEVITI

Napitak koji Budi, pokreće metabolizam i cirkulaciju, podstiče probavu, hidrira, detoksikuje... Odličan je izbor za jutro, posebno ukoliko pokušavate da smanjite ili potpuno izbacite dnevnu dozu kafe.

Umesto kafe, jutro započnite sa napitkom koji će vas ne samo razbuditi, već zaista probuditi ceo organizam, organe za varenje, pokrenuti metabolizam i cirkulaciju i na sve to detoksikovati i hidrirati organizam.

Ukoliko započnete dan sa ovako zdravim napitkom, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morate razmišljati o višku kilograma, slabom varenju i probavi. Biće vam potreban limun, đumbir i malo vode koju ste ostavili na sobnoj temperaturi, dakle nemojte piti rashlađenu vodu.

Sastojci:

Priprema:

Isceđeni limun i sitno izribani đumbir dodati u čašu mlake vode. Napitak ostaviti da malo odstoji i potom popiti.

Ovaj čudotvorni napitak može poslužiti kao detoksikacija i priprema za detu, ali i kao zdravi jutarnji gutljaj koji će vam pomoći da očistite organizam od toksina nakupljenih tokom praznika. Po želji ga možete zasladiti s minimalno meda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.