Iznenađujuće: Šta je Dženifer Aniston rekla o Dženifer Lopez

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 12:30

Iznenađujuće: Šta je Dženifer Aniston rekla o Dženifer Lopez

Glumica Dženifer Aniston na crvenom tepihu pozira više decenija, ali ipak smatra da to ne radi tako dobro kao njena koleginica Dženifer Lopez.

Dženifer Aniston je dala intervju za magazin "Instajl" i tom prilikom razgovarala je o "pojavljivanjima" na crvenom tepihu. Njoj poziranje nije strano, ali je istakla da je Džej Lo ta koja je u potunosti savladala pojavljivanje na crvenom tepihu:

"Želim da znam šta joj daje takav izgled. Ona je tako divna", rekla je glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kultne serije "Prijatelji".

Ono što joj se dopalo jeste pevečicina opuštenost i prirodnost na zvaničnim događajima:

"Lopezova je kao "ne mogu da verujem da sam ovde". Mislim da se ne uopšte trudi, jednostavno je tako... pravi je izvođač", nastavila je Anistonova.

Kada je u pitanju poziranje na crvenom tepihu, Anistonova sluša savete stilista: "Kažu mi "nikad ne radi ovo!" ili "uradi ovako... ne znam kako pravilno da stojim na crvenom tepihu, ali radim najbolje što mogu", rekla je.

Modni editorijal namenjen za ovaj intervju oduše vintidž atmosferom, a Anistonova, skoro po običaju izgleda prelepo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.