Između ovih znakova HEMIJA PRŠTI: Ne mogu da odole jedni drugima kada se sretnu, NAJSTRASTVENIJE kombinacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 17:07

Između ovih znakova HEMIJA PRŠTI: Ne mogu da odole jedni drugima kada se sretnu, NAJSTRASTVENIJE kombinacije

Suđeni su jedni drugima

Određene horoskopske znakove vezuje jaka hemija, gotovo kao da ne mogu da odole jedni drugima, ali to nikada ne bi priznali.

Strah od gubitka bliskog prijatelja i narušavanja postojećeg statusa često može prigušiti taj osećaj. Upravo se ta složena dinamika odvija među nekim horoskopskim znakovima koji se odlično slažu, ali se boje da priznaju svoje istinske osećaje.

Blizanac i Strelac

Blizanci i Strelci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dele istu želju za učenjem i istraživanjem. Njihova komunikacija je fluidna, a zajedničke avanture se neprestano gomilaju. Međutim, oba znaka cene svoju nezavisnost i često zaziru od prevelikog emocionalnog vezivanja. Uprkos tome, između njih postoji dublje razumijevanje i privlačnost koje često ne žele da priznaju.

Rak i Jarac

Rakovi su emocionalni i brinu o ljudima oko sebe, dok Jarčevi cene sigurnost i stabilnost. Oni se međusobno privlače i savršeno se upotpunjuju. Ipak, često ne žele da priznaju osećanja iz straha da će narušiti prijateljsku ravnotežu koju su uspostavili.

Lav i Vodolija

Lavovi su strastveni i dramatični, dok su Vododlije nekonvencionalne i slobodoumne. Oba znaka privlače jedno drugo svojim jedinstvenim osobinama i stvaraju neraskidivu vezu. Međutim, strah od promene postojeće dinamike često ih sprečava da priznaju osećaje koje potajno gaje jedno prema drugom.

Devica i Bik

Bikovi su praktični i pouzdani, dok su Device metodične i analitične. Oni međusobno grade duboki nivo poverenja i razumevanja, ali ne žele da priznaju osećanja kako ne bi stvorili haos u svom dobro uređenom svetu.

Vaga i Ovan

Vage vole harmoniju, dok Ovnovi cene hrabrost i akciju. Suprotnosti se privlače, ali često akteri skrivaju svoje osećanja kako ne bi uništili prijateljstvo. Vage i Ovnovi stoga često ostaju potajno zaljubljeni jedni u druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.