Izgledaš prelepo: Teška dijagnoza i drastična promena Selme Bler. Evo o čemu je reč FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgledaš prelepo": Teška dijagnoza i drastična promena Selme Bler. Evo o čemu je reč FOTO

Glumica je drastično promenila izgled posle teške dijagnoze.

U promeni imidža pomogao joj je sedmogodišnji sin pošto glumica dosta toga više ne može sama zbog opake bolesti

Nakon što je prošle godine otvoreno progovorila o dijagnozi multiple skleroze, zbog čega je pauzirala karijeru i snimanja, Selm Bler (46) redovno izveštava pratioce na Instagramu o svom zdravstvenom stanju.

Među poslednjim objavama je fotografija na kojoj joj sin Artur Sent (7) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomaže da se ošiša na kratko.

"Izgledaš prelepo. Koliko je za njega bitno što ti sređuje frizuru. Definitivno sećanje za njega", jedan je od mnoštva komentara.

Inače, glumica nije ni pomislila da je bolesna već da iscrpljena i umorna. Ipak, otišla je na brojne preglede i saznala pravo stanje. Iza nje su brojne terapije, a prvi put se u javnosti pojavila na dodeli Oskara. Crvenim tepihom je prošetala sa štapom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.