Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2016, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda kao da je trudna, ali istina će vas naterati da se zapitate

Fitnes blogerka Tifani Brajan objavila je fotografiju svog, kako kaže, lošeg dana i to u nameri da pokaže devojkama da treba da razmišljaju o svom telu.

Tifani je objavila dve fotografije koje su uslikane sa razmakom od 12 sati. Na fotografiji uslikanoj pred spavanje joj je stomak naduven, dok je na fotografiji uslikanoj nakon što se probudila stomak ravan.

"Ne izgledamo svi onako kako se predstavljamo na društvenim mrežama. Odlučila sam da podelim ove fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa vama kako bih vam pokazala da niko nije savršen i da je u redu imati loš dan. Ne brinite devojke, ovo se dešava svima", napisala je on uz fotografiju.

Ona je navela kako su nedostatak sna, stres, hormoni, intolerancija na hranu zaslužni za njen veliki stomak, a kako kaže, s tim se bori već godinama.

- Stres je ubica. Moj svaki dan je ispunjen i veoma stresan. Volim svoj posao i ne bih ga menjala, ali morala sam da pronađem neki izduvni ventil nakon napornog dana u kancelariji. Joga, šetnja sa psom, ili samo leškarenje uz neku dobru knjigu, mogu da budu dobra terapija. Ja nisam savršena. U stvari, ja sam kilometrima udaljena od toga da mogu da budem nečiji uzor kada je izgled u pitanju. Svi mi imamo svoje slabosti. Danas znam šta radim pogrešno i znam kako to mogu da promenim. Trudim se da spavam više, opuštam se, jedem ispravno i već vidim napredak - rekla je blogerka i dodala da će na tom putu konstantno objavljivati fotografije i deliti svoje ciljeve sa ljudima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.