Iz ličnog iskustva: Idealan način da priđete devojci i pozovete je na sastanak

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 20:36

Iz ličnog iskustva: Idealan način da priđete devojci i pozovete je na sastanak

Dečko je sačekao da se pojavi i njena drugarica, pre nego što je zatražio njen broj.

Stručnjak za romantične sastanke Simon Grosman podelila je na Tiktoku iskustvo nakon što ju je stranac pozvao da izađu, a sve je učinio kako treba.

U videu koji je pregledan više od 240.000 puta, Simon je otkrila da joj je, dok je čekala prijateljicu u parku, prišao muškarac i pozvao je na sastanak. Nije otkrila je li mu dala broj ili ne, ali je pohvalila njegovu uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << metodu prilaska ženi i suptilnog pokušaja zavođenja. "Nisam se osećala nelagodno. Osećala sam se kao da poštuje moj prostor, ni na koji način nije bio drzak", rekla je Simon.

Njegova uvodna rečenica takođe je dobro prošla kod Simon jer je pohvalio njenu "energiju", a ne njeno telo ili izgled. Simon je dodala da joj je ostavio prostor da "izađe" u slučaju da nije zainteresovana za razgovor.

"Sigurna sam da je intuitivno znao da bih se osećala sigurnije kad bih mu rekla da ili ne, jer je moja prijateljica bila tamo i svedočila celoj stvari", dodala je. Naglasila je kako je to iskustvo dobar primer pristupa ženi koju želite da pozvete na sastanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.