Ivanka Tramp i njen suprug NE ŠTEDE: Evo kako izgleda LUKSUZNA ZGRADA U MAJAMIJU u kojoj žive (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 20:17

Ivanka Tramp i njen suprug NE ŠTEDE: Evo kako izgleda LUKSUZNA ZGRADA U MAJAMIJU u kojoj žive (FOTO)

Neobična zgrada Arte, važi za jednu od najpoželjnijih u tom gradu zbog predivnog pogleda na okean, lokacije, ali i arhitekture.

Ivanka Tramp, suprug Žerard Kušner i njihovo troje dece preselili su se iz Vašingtona na Floridu, a kako prenosi CNN, sada će živeti u jednoj od najluksuznijih zgrada u Majamiju.

Iznajmili su stan u bogatoj četvrti Surfside, a tamo će boraviti dok se ne izgradi njihova kuća na privatnom ostrvu, gde su kupili zemljište.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by ARTE By Antonio Citterio (@artesurfside)

Cena koju su platili nije poznata, ali spomenuti medij izveštava da se nekretnine na tom području iznajmljuju za desetke hiljada dolara mesečno.

Donald i Melanija Tramp takođe su se odlučili da se presele na Floridu, gde se nalazi i njihovo odmaralište Mar-a-Lago, pa ni ne čudi da se na isto odlučila i Ivanka i njena porodica.

A post shared by ARTE By Antonio Citterio (@artesurfside)

A post shared by ARTE By Antonio Citterio (@artesurfside)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.