Izvor: B92, 30.Nov.2021, 20:43

Ivana zablistala u svilenoj kreaciji, svi su oduševljeni njenim izgledom FOTO

Naša atletičarka Ivana Vuleta zablistala je na ovogodišnoj Balkan Gali, svečanoj ceremoniji Balkanske atletike, na kojoj je upravo ona primila nagradu za najbolju atletičarku.

Lepa 31-godišnjakinja atletičarka nosila je svilenu kreaciju dizajnerke Jelene Atanasković (Yeya) - duga midi haljina u nežno plavoj boji oplemenjena je motivima ptica. Posebnu draž kreacije čine pojas i rubovi rukava koji su inspirisani ornamentima iz manastira Ravanica.

U domenu lepote, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivana se opredelila za jednostavan izgled. Kosu je vezala u polurep - trend vezivanja koji praktikuju i mnoge poznate ličnosti, kao što su Ariana Grande, Kloi Kardašijan i druge.

Ivana Vuleta još jednom je privukla znatiželjne poglede javnosti, te su mnogi na njenom Instagramu komentarisali da je prelepa:

"Prelepa", "Kraljice stila", "Uvek savršena", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.