Italijanski milioner u suknji čuva dete FOTO

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 13:06

Italijanski milioner u suknji čuva dete FOTO

Đanluka Vaki zajedno sa porodicom uživa u odmoru, a tom prilikom izabrao je nesvakidašnji stajling.

Multimilioner i preduzetnik Đanluka Vaki postao je planetarno poznat pre nekoliko godina kada je oduševio pratioce na društvenim mrežama snimkom plesa sa svojom partnerkom na jahti: "Igranje je veliki deo mog života. Nikada nisam otišao na čas plesa. To je u mojoj krvi", govorio je.

Pored toga što uživa veliku medijsku pažnju, Italijan je i porodičan čovek. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nedavno su ga paparaci uslikali kako sa partnerkom, 25 godina mlađom Šeron Fonsekom, i bebom uživa u porodičnim radostima.

Ono što su svi primetili jeste da je ovaj sedokosi plejboj obukao suknju, koja podseća na škotski kilt, i karo košulju.

Bio je vidno raspoložen, igrao se sa bebom, razgovarao sa ženom.

Podsetimo, Đanluka Vaki u maju vakcinisao u Beogradu i tom prilikom je izjavio: "Ja volim Beograd, a imam i srpskih korena od strane mog dede tako da mi je Srbija veoma bliska", izjavio je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Plejboj deka" čak i u suknji - Đanluka u nikad opuštenijem izdanju FOTO

Izvor: B92, 17.Sep.2021

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki, uslikan je dok odmara sa porodicom...Vaki je odlučio da između ostalih odevnim kombincija odlučio da obuče i crvenu kariranu suknju za ovu priliku, dok uživa sa svojom porodicom...Đanluka je nedavno dobio dete sa 28 godina mlađom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.