Istraživanje pokazalo: Ovo su kućni poslovi koji imaju najviše šanse da se završe seksom

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 08:42

Istraživanje pokazalo: Ovo su kućni poslovi koji imaju najviše šanse da se završe seksom

Istraživanje koje je sprovedeno na sajtu Superdrug Online Doctor i u kom je učestvovalo 500 Amerikanaca i 500 Britanaca, pokazalo je da je 58 posto ispitanika izjavilo da im se partner učinio veoma poželjan dok obavlja kućne poslove.

Portal Best Lajf navodi da muškarce to više uzbuđuje - 61 posto muških ispitanika reklo da im je to privlačno, dok je 56 posto žena tako misli, piše Best Life.

Šta je to što gledanje naše voljene osobe kako pere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suđe čini tako privlačnim?

"To je kombinacija osećaja poštovanja, osećaja za timski rad i partnerstva", sugeriše autorka i psihoterapeutkinja Dženifer Hamadi.

Hamadi je navela da se neki ljudi osećaju najvoljenije kada njihov partner uradi nešto za njih za šta znaju da će im ulepšati dan ili olakšati život.

Istraživanje je pokazalo da kad se razni poslovi obavljaju zajedno, oni čak mogu da postanu neka vrsta afrodizijaka za parove. Naime, 49 posto ispitanika priznalo je da se obavljanje poslova zajedno sa partnerom na kraju pretvorilo u strasno vođenje ljubavi.

Ovo je redoslijed kućnih poslova koji partneru mogu da budu uzbudljivi:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.