Istina je: Koliki nos, toliki ponos

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 17:12

Istina je: Koliki nos, toliki ponos

Istraživanja su potvrdila da muškarci sa većim nosem imaju i veći polni organ, što se pripisuje višom izloženosti testosterona u materici.

Novo istraživanje je pokazalo da muškarci sa dugim nosevima zaista imaju veće polne organe.

Što je nos veći, to je njihova muškost duža.

Naučnici misle da je to zbog izloženosti višim nivoima testosterona u materici. Poznato je da hormon igra ključnu ulogu u formiranju i nosa i genitalija kod dečaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Istraživanje tima u Univerzitetskoj bolnici Ulsan, u Južnoj Koreji, podržava japansku studiju iz 2021. koja je pokazala da muškarci sa nosom dugim 4.5 cm imaju prosečnu veličinu polnog organa, bez erekcije, od 10 cm. Međutim, oni čiji je nos bio 5.5 cm, hvalili su se prosečnom veličinom penisa od 13.4 cm.

Najnovije istraživanje, objavljeno u "Translational Andrology and Urology", takođe pokazuje da muškarci sa velikim stopalima verovatno imaju penis sa širim obimom – pošto testosteron takođe kontroliše formiranje udova u materici.

Godinama, dokazi sugerišu da su muškarci sa velikim rukama, nogama ili nosovima blagosloveni u "donjem delu".

Neke studije sugerišu da dugi prstenjak takođe ukazuje na "veći paket".

Za najnoviju istragu, istraživači su ispitivali 1.160 muškaraca u tridesetim godinama i izmerili im veličinu nosa, u poređenju sa veličinom penisa bez erekcije.

Veličina nosa je određena dužinom od ugla oka do dna svake nozdrve.

Rezultati su pokazali da je većina ispitivanih imala mlohav polni organ, dužine 5 do 10cm i obim od 6cm.

Ali njihova muškost je bila mnogo impresivnija ako su imali i poprilično velik nos.

Istraživač dr Sungvu Hong rekao je:

"Veličina nosa je važan pokazatelj veličine penisa, a obim penisa se povećavao sa veličinom stopala. Nekoliko studija sugeriše da izloženost hormonima u prenatalnom periodu, utiče na rast reproduktivnih organa."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.