Ista Barbi: Izdanje Margo Robi ostavilo javnost bez komentara FOTO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 07:59

Ista Barbi: Izdanje Margo Robi ostavilo javnost bez komentara FOTO

Sandale, frizura, šminka ... sve je bilo dobro osmišljeno.

Margo Robi, zajedno sa Rajanom Gozlingom, Amerikom Fereri i Gretom Gervig, prisutvovala je u filmskom događaju u Las Vegasu. I, naravno, nije izneverila očekivanja.

I dok svi sa nestrpljenjem očekujem premijeru filma "Barbi", najavljenu za jun rediteljke Grete Gervig, ekipa je polako počela u promociju iste. Bili su na nivou zadatka U Vegasu, a svaka njihova pojava prolazi kroz modni radar.

Margo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za sinoćno pojavljivanje bila "živa Barbi" - u mini suknji i topu nežno roze i bele kombinacije. Jednostavno bila je bila odevena u duhu ovog filmskog ostvarenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.