Ispod sakoa NIJE NOSILA BAŠ NIŠTA i bez stida je to i pokazala: U OVAKO DUBOK DEKOLTE nemoguće je ne gledati

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispod sakoa NIJE NOSILA BAŠ NIŠTA i bez stida je to i pokazala: U OVAKO DUBOK DEKOLTE nemoguće je ne gledati

Dominirala!

Atraktivna Loti Mos nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu na zabavi brenda Roger Vivie, a pogledi svoh okupljenih bili su usmereni upravo u nju!

Lepa manekenka prošetala se u jednostavnom crnom odelu koje je iskombinovala sa visokim potpeticama sa ukrasnom šnalom i efektnom clutch torbicom, a od detalja dodala je i mačkaste naočare koje su dodatno istakle njen seksepil.

No, ovu klasičnu kombinaciju "razbio" je posebno izazovan detalj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Loti ispod sakoa nije nosila ništa, čak ni grudnjak, a to je bez stida i pokazala!

Bio je ovo hrabar stilski potez, ali se isplatio - ova 21-godišnjakinja privukla je pažnju, a opet nije izgleda vulgarno.

Podsetimo, mlađa polusestra legendarne Kejt Mos je i inače maher da svojim modnim izdanjima dospe u centar pažnje, te ovo nije prvi put da intrigira golišavim detaljima u javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.