Iskoristite pun Mesec nad Srbijom za IZBACIVANJE TOKSINA! Astrološkinja Jasmina otkrila PRAVILA za potpuno pročišćenje tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 20:03

Iskoristite pun Mesec nad Srbijom za IZBACIVANJE TOKSINA! Astrološkinja Jasmina otkrila PRAVILA za potpuno pročišćenje tela

Kako na naše telo utiče post na vodi - Evo kako da postite po mesečevim menama i očistite organizam...

Pun Mesec 6. aprila je prvi prolećni pun Mesec u 2023. godini, a očekuje nas u ujutru, oko 06:34 časova. Naziva se još i Ružičasti pun Mesec prema divljem cvetu plamencu koji cveta u ovom dobu, poznatom i kao "ružičasta mahovina".

Ružičasti Mesec pozicioniran je u znaku Vage, znakom koji vlada svim ličnim i profesionalnim partnerstvima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavezama i zajednicama. Vaga, čiji je simbol ravnoteža, šarmantan je, društveni i ljubazan horoskopski znak. Ovo pokazuje njihovu prirodnu želju za pravednošću, pravdom i logikom. Sarađujte sa drugima da biste postigli svoje ciljeve i "postanite veći od vas samih."

Saznajte kako će prema astrolozima Ružičasti pun Mesec u Vagi 6. aprila uticati na svaki horoskopski znak KLIKOM OVDE.

Astrološkinja Jasmina Mitrović kako možete iskoristiti sutrašnji dan za čišćenje organizma od toksina.

- Tog dana je potrebno piti što više čiste vode, uz dodatake eteričnih ulja, naseckanog voća ili povrća, da još više stimulišete izbacivanje toksina. Više se briniti o sebi, ali vodite računa i o drugima. Meditirajte. Praktikujte jogu, zahvalnost, molitvu, pisanje dnevnika. Posebno napišite segmente koji se odnose na vaše partnerske odnose (koliko dobijate, koliko dajete, da li se osećate vredno u tom odnosu, kakav partner treba da bude po vašem sistemu vrednosti...). Sutra je zapravo takozvani vodeni dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.