Irina Šajk je OBUKLA ONO ŠTO NOSE SREDNJOŠKOLKE, da li bi se i TI USUDILA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2021, 23:57

Irina Šajk je OBUKLA ONO ŠTO NOSE SREDNJOŠKOLKE, da li bi se i TI USUDILA?!

Poznato je da Irina Šajk privlači pažnju na modnim pistama, ali postalo je normalno da istu pažnju privlači i na ulicama svetske metropole.

Poznata Ruskinja svaki put oduševljava fanove svojim ležernim odevnim kombinacijama, a ovog puta odabrala je stajling nesvakidašnjih boja.

Irina Šajk je našla način da izgleda fenomenalno u ovoj naizgled "dečjoj" kombinaciji.

Nju su paparaci u Njujorku uhvatili kako negde žuri dok je na sebi imala upečatljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaput u svetlo ljubičastoj boji koji je uparila i sa ljubičastom maskom, ljubičastom tašnicom i ljubičastom gumicom za kosu.

Ruska manekenka je na nogama imala ravne čizme u beloj boji, ležernu majicu i farmerice, tako da je lila kaput došao savršeno da "razbije" jednostavnost ove kombinacije.

 Ulice Njujorka su postale njena lična pista, a Irina je ovog puta oduševila mnoge obožavatelje zaista ležerom a modernom odevnom kombinacijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.