Irina Šajk čeka drugo dete - beba stiže na proleće?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 11:07

Irina Šajk čeka drugo dete - beba stiže na proleće?!

Misterija ljubavnog života lepe ruskinje.

Iako su vazili za savršen par, 45-godišnji glumac i oskarovac Bradli Kuper i 34-godišnja ruska manekenka Irina Šajk prošle godine su prekinuli vezu koja je trajala četiri godine, u kojoj su dobili trogodišnju ćerkicu Leu. Par je u nedavnoj šetnji sa ćerkicom ulovljen kako razmejenjuje nežnosti, što je dalo povoda glasinama da su se pomirili.

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) on Sep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10, 2020 at 4:16pm PDT

Iako je već poznato kako su ostali u dobrim odnosima i vrlo jednostavno dogovorili brigu oko ćerkice, ovakav trenutak mnoge nije ostavio potpuno ravnodušnim. No, ova situacija dodatno je zbunila brojne obožavaoce para jer poslednjih nekoliko dana, američkim medijima kruže glasine kako je Irina u blaženom stanju, a postavilo se pitanje čije je dete. Naime, ruska manekenka je ovoga proleća nekoliko je puta fotografirana sa trgovcem umetničkih dela Vitom Šnabelom. Prvo su prošlog meseca viđeni kako ulaze u njegov stan na Menhetnu, onda su se družili i sa Irininom majkom Olgom, a nakon toga su još nekoliko puta viđeni u šetnji Njujorkom.

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) on Sep 8, 2020 at 10:57am PDT

- Sumnjamo na to da je Irina trudna i da bi beba mogla stići na proleće. Poslednjih nedelja čudno se ponaša i nosi isključivo široku odjeću, a na jednom snimanju je imala jutarnje mučnine - rekla je anonimna šminkerka koja je nedavno radila sa Irinom.

 Da li je trudna, čije je dete ukoliko je to istina i sa kim je tačno u vezi, Irina još uvek nije otkrila!

A post shared by Vito Schnabel Gallery (@vitoschnabelgallery) on Dec 3, 2018 at 9:17am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.