Ipak predah... Kako će bez Bjanke? FOTO

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 14:34

Ipak predah... Kako će bez Bjanke? FOTO

Mesecima unazad je znamo kao suprugu Kanjea Vesta...

Atraktivna Bjanka Censori (28) je mesecima unazad privlačila veliku pažnju kao emotivna partnerka, a zatim i supruga Kanjea Vesta (46), koja je zvanično postala njegova bračna partnerka samo mesec dana nakon razvoda od slavne Kim Kardašijan (43).

Popularni par je, navodno, odlučio da "stavi pauzu" na ovaj brak, prenosi The Sun.

Iako su bili nerazdvojni i paparaci ih nisu ostavljali na miru, obožavaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ranije izrazili zabrinutost oko reperovog ponašanja prema njoj, a i njena porodica i prijatelji joj uporno sugerišu da ga ostavi.

Navodno joj je Kanje nametnuo stroga pravila, a jedno od njih bila je i bizarna moda koju je Bjanka ispratila u braku sa Vestom, pa se pojavljivala u raznim izdanjima kojima je iznenađivala javnost.

Za mladu Bjanku kažu da "više ne razmišlja svojom glavom", već samo ispunjava naredbe svog supruga.

Prema pisanju stranih medija, prinuđena je da jede određene namirnice, da vežba iako Kanje ne vežba, te vlada uverenje da Vest od nje želi da stvori "radikalniju" verziju Kim Kardašijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.