Inspiracije za prijevoz na vjenčanju

Izvor: Naša Svadba, 16.Dec.2013, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspiracije za prijevoz na vjenčanju

Ako želite savršeno vjenčanje onda morate misliti na sve. Pa tako i na prijevoz mladenaca. Doduše, ako živite blizu crkve/matičnog ureda, možete i pješice, pogotovo ako imate ljetno vjenčanje. Ali ako organizirate svadbu u jesen ili u rano proljeće ili ste pustolovni pa se odlučite za zimsko vjenčanje, onda je prijevoz jasna stvar.
Prije svadbe mladenka razmišlja o svakom detalju, pa i onom najmanjem kao što je jastučić za prstenje. Ali što je s prijevozom? Većinom mladenci, ako nemaju lijepi auto, odaberu auto nekog od svojih gostiju. No postoje i druge opcije, koje su puno zanimljivije i maštovitije.
Kočija Wedding Carriage by Corey Leopold

Želite se osjećati kao pepeljuga, a vjenčanica nije za to dovoljna? Dobro razmislite o kočiji – romantična je, upadljiva je, neobična, a opet tradicionalna. Kočijom može upravljati lakej ili čak i mladoženja. Kočiju možete ukrasiti kako god želite. Fotke s kočijom će zasigurno uljepšati vaš vjenčani album. A najbolje od svega, danas nije teško naći ovakvu uslugu.
Limuzina Wedding Limo by Brian Teutsch

Bilo da je riječ o limuzini samo za vas dvoje mladenaca ili o limuzini za 20 ljudi, u kojoj već tijekom puta do crkve ili restorana zabava može početi, limuzina je dobar izbor. Glamurozno, svečano i drukčije. Limuzine su oduvijek bile simbolom prestižnih i bogatih ljudi. Možda vam se to čini “trashy” i staromodno, ali ruku na srce, tko se ne voli voziti u limuzini?
Old Timer Forget the Limo by David Kinney

Svako ljeto ih vidite, čujete, upirete prstom i fotografirate. Da, Old timeri, koji svako ljeto organiziraju svoje dane i izvode svoje ljubimce na sunce. Znate li da možete i posuditi jedan od ovakvih automobila i učiniti svoje vintage vjenčanje još ljepšim? Možete. Zamislite samo kakve predivne fotografije ćete imati. Definitivno preporučamo.

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.