Influenserka zalepila kosu superlepkom, pa tužila proizvođača VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2021, 14:23

Influenserka zalepila kosu superlepkom, pa tužila proizvođača VIDEO

Influenserka Tesika Braun proslavila se na internetu kada je objavila da je kosu, zbog nedostatka spreja, učvrstila superlepkom, koji ne može da skine već mesec dana.

Tesika je završila u Hitnoj pomoći nakon što danima nije mogla da ukloni lepak i sada želi da tuži proizvođača jer nije naveo da lepak ne može da koristi za kosu.

Tesika je u Hitnoj pomoći provela 22 sata, gde su acetonom pokušali da joj uklone lepak sa kose, ali joj je to spržilo kožu glave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sada je besna.

Na superlepku stoji da je namenjen za korišćenje na različitim materijalima, od drveta do plastike. Na pakovanju je jasno upozorenje da ne sme da se koristi na koži i očima.

Influenserka kaže da će ih tužiti jer nisu naveli da ne sme da se koristi na kosi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog frizure završila u hitnoj pomoći, pa i kod advokata: Nestalo joj laka za kosu, pa se poslužila lepkom

Izvor: Blic, 10.Feb.2021, 13:48

Žena iz Luizijane, Tesika Braun (40) nakon što joj je nestalo laka za kosu, fiksirala je svoju frizuru lepkom u spreju marke "Gorila", a zatim je morala da angažuje advokata kako bi tužila kompaniju koja proizvodi lepak, jer je na kraju završila u službi hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.