Imate RAVNU GUZU? Ova VEŽBA je sve što vam je potrebno!

Izvor: Savršena.com, 30.Nov.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imate RAVNU GUZU? Ova VEŽBA je sve što vam je potrebno!

Jednostavna, a tako efektivna vežba za savršenu zadnjicu (foto: Popsugar)

Nema te osobe koja ne voli jednostavne, a efektivne vežbe kod kojih vam je za postizanje neverovatnih rezultata neophodno samo par ponavljanja.Za ovu vežbu, sa kojom će te postići zadnjicu o kojoj ste oduvek sanjale, vam je potrebna samo jedna stvar – elastična traka.
Uhvatite oba kraja trake, a nju obmotajte oko levog stopala. Laktove i kolena postavite na pod i ispravite leđa. Traku držite >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << čvrsto, uvucite stomak i ispružite levu nogu. Zatim koleno privucite napred, ali nemojte da dodirne pod. Uradite 15 do 20 ponavljanja sa svakom nogom i guza će vam za tili čas biti zategnuta i oblikovana.
Izvor: Popsugar.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.