Imam pun ormar tih JEFTINIH KRPICA! Kaća Grujić kupila haljinu ZA 2.990 DINARA - voli pristupačne komade

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 16:39

'Imam pun ormar tih JEFTINIH KRPICA!' Kaća Grujić kupila haljinu ZA 2.990 DINARA - voli pristupačne komade

Pevačica na nastupu nosila haljinu sa rasprodaje.

Katarina Grujić mnogo pažnje posvećuje izgedu, a rezultati se i te kako vide. Ipak, pevačica ne nosi uvek dizajniranu garderobu već često ume da ponese i krpice koje su svima dostupne.

"Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao milion dolara", priča Kaća i dodaje da ne pati od potrebe za brendiranim stvarima:

"Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica", rekla je za "Informer" pevačica koja je svojim izgledom prezadovoljna.

"I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena", iskrena je Kaća.

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.