Imaju KOMPLEKSE jer žele da im ćerka bude PRINCEZA Megan i Hari našli se na meti KRITIKA zbog ovog POTEZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 22:16

"Imaju KOMPLEKSE jer žele da im ćerka bude PRINCEZA" Megan i Hari našli se na meti KRITIKA zbog ovog POTEZA

Mišljenja javnosti su podeljenja.

Pre nedelju dana 39-godišnja vojvotkinja Megan Markl i njen tri godine mlađi suprug, princ Hari, dobili su devijčicu Lilibet Dajanu.

 Par već ima dvogodišnjeg sina Arčija, a u prošlosti su rekli kako žele imati samo dvoje dece.

Strani mediji već su ranije pisali kako se njihov sinčić jako veseli ulozi starijeg brata, a otkako je Megan s ćerkicom stigla kući, veselju nema kraja.

Supružnici su prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leto kupili kuću u Santa Barbari, a raskošna vila ima devet soba, ipak dve su ipak posebne. Jedna pripada dvogodišnjem Arčiju, a drugi kutak su uredili u potpuno drugačijem stilu.

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Iako njihova ćerka možda neće imati titulu princeze, ona je već sada dobila svoj dvorac koji, slažu se obožavatelji kraljevske porodice, izgleda prekrasno. Krevetić s posebnim baldahinom, dve kule povezane su balkonom, do kojeg se stiže stepenicama. Sve je uređeno u nežnim i pastelnim nijansama kao raznim plišanim igračkama.

Na zidovima prostorije naslikano je drveće, a preko puta kreveta smešten je kauč, gde su mesto već zauzeli veliki plišani pas i jastuci u obliku srca.

Mišljenja javnosti su podeljenja dok jedni smatraju kako je prelepo, ima i onih koji misle da je sve ovo ipak preterano.

"Predivno, nikada kao dete nisam bila u igraonici koja ovako izgleda, a kamoli da sam imala sobu uređenu na ovaj način", "Blago devojčici, samo neka uživa", bili su neki od komentara.

"Ovo je prvi korak da razmaziš dete i naučiš ga da ima više od ostalih. Mogli su da obuzdaju strasti", "Vidi se da imaju neke komplekse jer silno žele da im ćerka bude princeza", samo su neki od negativnih komentara na carstvo malene Lilibet.

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

I dvorište raskošnog imanja u Montesitu pretvoreno je u mini Diznilend. Arči se već igra na maštovitim spravama prilagođenim predškolskoj deci, a nema sumnje da će mu se sestra pridružiti čim prohoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.