Ima telo za nevericu, a otkrila je laganu vežbu kojoj duguje figuru boginje FOTO

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 08:45

Ima telo za nevericu, a otkrila je laganu vežbu kojoj duguje figuru boginje FOTO

Nije bila zadovoljna svojim izgledom i zbog toga je odlučila da promeni režim vežbanja...

Lori Harvi (26), manekenka i preduzetnica, ostala je veoma zapažena kada se pojavila na Met Gali u fanstastičnoj crnoj haljini koja je skroz ostala u drugom planu, zbog njenog izvajanog tela i perfektnih trbušnjaka.

Ćerka poznatog američkog komičara i voditelja Stiva Harvija nije krila da perfektnu figuru duguje pilatesu:

"Dosledno sam radila pilates tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle godine. Uz kalorijski deficit i 5, 6 kardio treninga (ponekad i dva dnevno), izgubila sam 15 kilograma. Samo pilatesom nećete izgubiti težinu. To će vam samo dati duge, vitke mišiće".

Mnogi su je kritikovali, jer je navodila da unosi 1200 kalorija na dan. Istakla je da jede meso i povrće i da unosi minimalno ugljenih hidrata.

Podsetimo, Lori je počela da se bavi modelingom sa 15 godina, a sarađivala je sa brendovima kao što su Dolče i Gabana, Valentino, Majkl Kors.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.