Ima sjajnu figuru i na crvenim tepisima je glamurozna, a evo kakva je kada je obična FOTO

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 20:42

Ima sjajnu figuru i na crvenim tepisima je glamurozna, a evo kakva je kada je "obična" FOTO

Glumica Olivija Vajld (39) uvek privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, a sjajnu liniju ima zahvaljujući redovnim treninzima.

Odnedavno je slobodna, nakon prekida veze sa deset godina mlađom muzičkom zvezdom Harijem Stajlsom, a paparaci su je uhvatili prilikom odlaska u teretanu.

Na crvenim tepisima je glamurozna i u isto vreme prezgodna i lepa, a za njenu odličnu liniju zaslužno je redovno treniranje kojem je Olivija izuzetno posvećena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na ulicama Los Anđelesa uhvaćena je upravo prilikom odlaska u teretanu, a nakon treninga nije skidala osmeh s lica. Bila je u sportskom izdanju; crnim helankama i svetloj dukserici, a nenašminkano lice je "sakrila" tamnim naočarama za sunce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uvek polunaga, a sad ne izlazi iz široke odeće: Najveći modni promašaj slavne manekenke? FOTO

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 10:23

Jedna od najpopularnijih manekenki poslednjih dana privlači veliku pažnju drugačijim odevanjem i ne bi tu ništa bilo čudno da od nje nismo navikli da uvek bira što manje odeće...Emili Ratajkovski je u poslednje vreme drastično promenila stajling, pa se mnogi pitaju šta joj se desilo, budući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.