Izvor: B92, 25.Sep.2023, 13:07

Ima najbogatije roditelje na svetu, ali je morala da radi: Jedna stvar joj je bila strogo zabranjena

Fibi Gejts je najmlađa ćerka milijardera Bila Gejtsa i njegove bivše supruge Melinde, ali ne vodi uobičajen bogataški život kakav većina dece bogataša živi.

Iako je rođena "pod srećnom zvezdom" i roditelji su joj najbogatiji i najuspešniji na planeti, Fibi je odlučila da bude svoja i da se osamostiali.

U 21. godini je kao studentkinja i dizajnerka već postigla značajan uspeh, pa je bila pozvana i na Nedelju mode u Njujorku i Parizu, žurke modnih kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prestižne događaje koji okupljaju mnoštvo svetskih zvezda.

Fibi je i zvezda društvenih mreža, a uz sve to stažira za čuveni "Vogue". Zanimljivo je da njeni roditelji, Bil i Melinda, uporno insistiraju na tome da njihova deca sama ostvare uspeh, jer imaju strah od toga da će ih bogatstvo izopačiti.

Deci su pokušali da pruže što normalnije detinjstvo, pa su ih terali da sami obavljaju kućne poslove i nisu im dozvoljavali da imaju svoje mobilne telefone sve dok nisu napunili 14 godina. Razveli su se u maju 2012. godine, nakon 27 godina braka.

Fibi danas živi nešto raskošnije nego prosečni njeni vršnjaci, a na Instagramu se hvali luksuznim putovanjima i obilasku sveta. Osim nje, bivši supružnici Bil i Melinda imaju i ćerku Dženifer i sina Rorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.