Ima mišiće i nigde sala: Evo šta jede Majli Sajrus da bi imala ovo ubitačno telo FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 09:45

Ima mišiće i nigde sala: Evo šta jede Majli Sajrus da bi imala ovo ubitačno telo FOTO

Trenutno najpopularnija pevačica Majli Sajrus pre nekoliko večeri osvojila je dva Gremija i to po prvi put u svojoj muzičkoj karijeri.

Publika je bila oduševljena njenim duhovitim govorom na dodeli, a onda je usledio nezaboravni performans pesme "Flowers" zbog koje je osvojil i dve prestižne nagrade.

Društvene mreže su te večeri bile preplavljene njenim fotogtografijama i video-snimcima, a pažnju je privukla i njena energija na pozornici.

Sve prusutne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dodeli Gremija, uključujući i publiku kraj malih ekrana, Majli je hipnotisala svojom pojavom i fit figurom.

Od tog trenutka, ljudi ne prestaju da pišu o njenom mišićavom telu koje nema ni gram sala.



A ovo je njena tajna...


Pevačica je veliki zaljubljenik fitnesa i redovno trenira kod kuće u svojoj teretani. Ne krije da obožava pilates i nikad ne preskače treninge.

Prema rečima njenog personalnog trenera Meri Vinzor, Majli trenira 30 minuta i nikada ne preskače vežbe za mišiće u predelu abdomena.

"Ona želi da bude zdrava i da ima dobre trbušnjake", rekla je za magazin "People".

"Uz to, redovno radi čuvenu vežbu sedenja uza zid, kao na nevidljivoj stolici, ide na pešačenje, penjanje, praktikuje aštanga jogu, a stalno je u pokretu na svojoj farmi, gde brine o konjima, psima, mačkama i jednom prasetu".

A kako se hrani?

Majli, prema rečima njene kume Doli parton, obožava da je jede pire krompir, kupus salatu, kukuruzni hleb, a takođe praktikuje i bezglutensku dijetu.

Pored toga, konzumira i ribu, jer su joj neophodne nutritivne vrednosti iz ove namirnice.

"Morala sam da uvedem ribu i omega-3 masti jer mi mozak nije funkcionisao pravilno", objasnila je pevačica i dodala da su joj proteini iz mesa ribe dragoceni jer ni "bezbroj avokada ne bi mogao to da joj pruži".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.