Ima 92 godine, a kao da je SIŠLA SA MODNE PISTE - Slavna glumica i sada ODUŠEVLJAVA izgledom, komentari se ređaju jedan za drugim: Ona će biti LEPOTICA ZAUVEK

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 11:23

Ima 92 godine, a kao da je SIŠLA SA MODNE PISTE - Slavna glumica i sada ODUŠEVLJAVA izgledom, komentari se ređaju jedan za drugim: 'Ona će biti LEPOTICA ZAUVEK'

Svetski popularna glumica Barbara Eden prošetala je ulicama Los Anđelesa, a svi su ostali u pozitivnom šoku zbog njenog izgleda.

Barbara Eden, glumica i pevačica koja je pokorila svet ulogom u kultnoj seriji "I Dream of Jeannie" šezdesetih godina prošlog veka i danas mnoge ostavlja bez daha svojim izgledom.

Ova stilizovana i negovana dama sada se kloni reflektora i živi mirnim životom u Kaliforniji sa svojim trećim mužem i simpatičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psićem Bentlijem.

Објава коју дели ELVIS PRESLEY_MY WAY 🕺🎼🎶🎵🎧🎸🎤🎹 (@fati_presley)

Holivudska ikona izgleda negovanije i vitalnije od dama svojih godina jer je viđena prvi put od kada je u avgustu napunila 92 godine.

Bivša kraljica glamura, koja je stekla ime u I Dream Of Jeannie pored pokojnog Larija Hagmana, retko se fotografiše ovih dana.

Živi miran život daleko od reflektora sa svojim trećim mužem, arhitektom Jonom Eicholtzom, za koga se udala 1991.

Proslavila je svoj poslednji rođendan ovog leta, a poslednji put je snimljena kako šeta sa ljupkim ljubimcem Bentlijem u martu.

Za svoj ovonedeljni izlazak, Barbara je nosila sportske naočare za sunce, patike i udoban beli džemper.

Vozila ju je prijateljica i delovala je odličnog raspoloženja, široko se smejala dok je šetala kroz jesenje sunce u blizini svoje kuće u dolini San Fernando u Los Anđelesu.

Već osamdesetih Barbara je počela da pomalo eksperimentiše sa estetskim zahvatima. Tako je 1987. godine zapanjila sve ovim modnim odabirom i vidljivim korekcijama. U to vreme, imala je 56 godina i po sopstvenom priznanju sređene grudi i jagodice.

Lice joj je konstantno zategnuto unazad i stalno ima preplašeni izraz lica, karakterističan za ljude koji preteraju sa zahvatima u ovom predelu. Pored toga, Barbara je veliki fan botoksa, ali umesto da se zadrži samo oko usana i očiju kao većina žena, Barbara je otišla korak dalje i botoks ubrizgava u jagodice, čelo, obraze i posebno u oči. Tako česti odlasci na botoks joj daju taj "vanzemaljski izgled" - komentarišu hirurzi za magazin "Herinterest".

Barbara ne krije svoje zahvate. Otvoreno je rekla da se probudila na svoj 75. rođendan i shvatila da joj se ne dopada njen nos i da mora da ga sredi. To je i uradila, a i dalje je redovna u ordinacijama estetskih hirurga, dodajući i da ne planira da stane, makar ne u skorije vreme.

Barbara kaže i da je zadovoljna ishodom svih operacija i da smatra da izgleda mnogo mlađe. Njena publika poručuje joj da bi više voleli da je dostojanstveno ostarila, a ima onih koji tvrde da je ona lepotica zauvek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.