Ilma Karahmet: Uspeh se ceni kada se samo desi, kada se ne očekuje VIDEO

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 18:48

Ilma Karahmet: "Uspeh se ceni kada se samo desi, kada se ne očekuje" VIDEO

Mladu pevačicu Ilmu Karahmet zovu "bosanska Adel", njen glas kod svakoga izaziva emocije, a ona ističe da ne zna koji je razlog za taj nadimak.

"Nedavno sam dobila nadimak bosanska Adel i to verovatno zbog glasa, možda i zbog izgleda pošto je Adel sad smršala, a i ja mršavim. Možda sam se ja ugledala malo na nju, pa to ljude asocira", reka je Karahmet za televiziju Prva.

Dodaje da joj jako prija što je porede sa Adel pošto inače sluša i voli njenu muziku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kaže da su joj muzička takmičenja na kojima je učestvovla mnogo promenila život, ali da nije očekivala toliki uspeh.

"Iskreno, nisam ni blizu očekivala toliki uspeh, nisam ga ni sanjala. Mislim da je najbolje ne očekivati previše, pa onda kad se nešto desi, to se i ceni", zaključila je Karahmet.

Detaljnije o tome šta je još govorila pevačica Ilma Karahmet pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.