Ideja za NEDELJNI RUČAK za MANJE od 800 dinara - Pilav sa povrćem i piletinom po receptu MAME MARE je IZVRSNOG ukusa, a PUN VITAMINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:44

Ideja za NEDELJNI RUČAK za MANJE od 800 dinara - Pilav sa povrćem i piletinom po receptu MAME MARE je IZVRSNOG ukusa, a PUN VITAMINA

Ovako pripremljen pilav će jesti i oni koji nisu ljubitelji istog. Influenserka mama Mara podelila je recept za idealni nedeljni ručak pun vitamina.
Recepti sa piletinom i pirinčem su uvek popularni i poželjni, a kombinacija ove dve namirnice ne ostavlja nikoga ravnodušnim.
Pilav sa piletinom i povrćem je starinsko, tradicionalno jelo koje ne zahteva puno veštine i vremena, a veoma je ukusno i zasitno.
Upravo jedan takav podelila je Marija, poznatija na Instagramu kao mama Mara i odmah dobila pregršt komentara da se njen recept mora isprobati.
- 300 gr pirinča (oblo zrno)
- 2 pileća mala filea (možete staviti batak, karabatak)
- 1 praziluk
-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.