Idealno vreme za brak

Izvor: Naša Svadba, 03.Nov.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealno vreme za brak

Otvorite neku od stranica jednog od silnih časopisa za žene i naći ćete gomilu proverenih saveta o tome kako pronaći Idealno. Idealne jastuke za spavanje, Idealne cipele za posao, Idealnog muškarca, namamiti ga Idealnom kuhinjom i Idealnim seksom, za Idealni vikend. OK, nekad pokušavaju da zavaraju trag sa "iz snova", "kakve ste oduvek želeli", "na kojima će vam drugi zavideti" i slično. No, najbolja stvar kod Idealnog je - što ono, u formi u kojoj pokušavaju da nam ga prodaju, ne postoji.

Pre ne tako mnogo vremena, tačno se znalo koje je očekivano vreme za brak. Nekada je neudata žena već u tridesetoj godini bila smatrana beznadežnom usedelicom, a danas se na takvu pojavu ne gleda kao na nešto neobično....

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.