Idealna za ZIMSKE DANE - topla, puna vitamina i elektorlita - ČORBA sa PRAZILUKOM oduševiće i NEPCA i IMUNI SISTEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 08:45

Idealna za ZIMSKE DANE - topla, puna vitamina i elektorlita - ČORBA sa PRAZILUKOM oduševiće i NEPCA i IMUNI SISTEM

Čorba sa prazilukom predstavlja izuzetno ukusno i hranljivo jelo koje ne samo da će zadovoljiti vaše gastronomske čula već će i unaprediti vaše opšte zdravlje. Praziluk, sa svojim blagotvornim svojstvima, dodaje specifičan ukus ovoj čorbi, čineći je neodoljivom

Pojedite tanjir ove ukusne i zdrave čorbice, a vaš organizam će biti zahvalan! Reč je o čorbici sa prazilukom koja će vam pružiti ne samo izuzetan ukus već i bogatstvo hranljivih sastojaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sastojci:

Priprema:

Šargarepu izrendajte, a praziluk iseckajte na krugove. Papriku iseckajte na kockice.

Propržite sve ovo na ulju, a zatim dodajte preostalo povrće i prelijte vodom. Nakon pola sata, dodajte kašiku suvog začina, malo bibera i razmućenu kašiku kukuruznog skroba.

Neka čorbica vri još 2 minuta. Sitno iseckajte peršunov list i dodajte u čorbu.

Pokrijte i isključite. Vaša najzdravija čorbica je sada spremna za uživanje!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.