IZMASIRAJTE SAMI SEBE: Limfna drenažna masaža REGENERIŠE TKIVA I ČISTI ORGANIZAM, a evo kako da je sami primenite

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 18:50

IZMASIRAJTE SAMI SEBE: Limfna drenažna masaža REGENERIŠE TKIVA I ČISTI ORGANIZAM, a evo kako da je sami primenite

Ovaj tretman prvenstveno služi za stimulisanje protoka limfe, poboljšanje venske cirkulacije i za detoksikaciju organizma.

Manuelna (ručna) limfna drenažna masaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. To je nešto što svakom čoveku treba! Ali, pre nego što nazovemo manuelnu limfnu drenažu čudesnom tehnikom koja rešava sve probleme, hajde da vidimo o čemu se tu zapravo radi.

Ovaj tretman prvenstveno služi za stimulisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protoka limfe, poboljšanje venske cirkulacije i za detoksikaciju organizma. Takođe, utiče na to da naš organizam bude jači i zdraviji, kao i da očistimo telo od toksina i da smršamo.

Limfna drenažna masaža, poznata i kao ručna limfna drenaža, ublažava otok koji se dešava kada medicinski tretman ili bolest blokiraju vaš limfni sistem.

Limfna drenažna masaža uključuje nežno manipulisanje određenim delovima vašeg tela kako bi se pomoglo da se limfa pomeri u oblast sa aktivnim limfnim sudovima.

Šta je još zanimljivo što nam nudi ručna limfna drenaža? Osim što je odlična za naš organizam, rezultate ovog tretmana možete videti na svom telu u obliku:

Jedan korisnik Instagrama podelio je način kako da sami sebi izvršite ručnu limfnu drenažnu masažu. On tvrdi da ova masaža treba da vam postane rutina i da pokriva celokupni limfni sistem - od glave do pete. U videu pogledajte o kavim tehnikama masaže se radi.

A post shared by Saludea™️ - Official (@saludeapain)

Navodi da je potrebno raditi ove pokrete jednom dnevno, jer će se na taj način svih 7 limfnih čvorova aktivirati. Cilj je da se potkožno nagomilana tečnost (limfa) potisne ka limfnim žlezdama i dalje ka venskoj cirkulaciji, gde će se izlučivanjem izbaciti iz organizma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.