IZGLEDAJ KAO KARLEUŠA! Ovu kreaciju Sofije Milošević može sebi da PRIUŠTI svaka žena  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 11:08

IZGLEDAJ KAO KARLEUŠA! Ovu kreaciju Sofije Milošević može sebi da PRIUŠTI svaka žena (FOTO)

Boja koja pristaje svima.

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko može da iznese bilo šta od odeće, a baš zbog toga je često u žiži javnosti. Bilo da obuče dugu haljinu sa dubokim dekolteom, ili da je zakopčana do grla do pak minimalistički odevenih komada koji pokrivaju samo intimne delove tela, neosporno je da je svoju figuru dovela do savršenstva i da mami uzdahe gde god da se pojavi i da zna da iznese šta god da obuče.

U poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogi su primetili da pored toga što su manekenka Sofija Milošević i ona u veoma dobrim odnosima, Karleuša upravo za važne događaje upravo bira kreacije svoje prijateljice i reklamira je i hvali na sa svakom mogućem koraku.

✨✨✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 26, 2020 at 12:30pm PDT

Poslednja u nizu je kratka tamnozelena haljina haljina koju je nosila na snimanju emisije "Zvezde Granda", a koja je prožeta suprilnim šljokicama, minimalističke dužine, sa jednim dugačkim rukavom koji je još više istakao gornji deo čitave kreacije stavljajući grudi u prvi plan.

@karleusastar in: 👉🏻 @bysofimilo : • €270 #OneSleeveDress #dress #greendress #sparkledress
🛒 @bysofimilo 👉🏻 @versace : • €990 #TributePlatformSandals #PlatformSandals #Sandals
🛒 SOLD OUT http://bit.ly/Versace_TributeSandalNeutral 👇🏻
#JelenaKarleusa #Karleusa
#SofiMilo #bySofiMilo #Versace #GinanniVersace
#OOTD #fashion
#JKsLOOKBOOK #KARLEUSAlookbook

A post shared by JKsLOOKBOOK (@jkslookbook) on Oct 26, 2020 at 1:46pm PDT

Ceo stajling, Jelena je upotpunila visokim štikala i kosom koja je za ovu priliku bila u vezana u dve pletenice.

Zanimljivo, ovoga puta je popularna prevačica istakla i cenu haljine koja je za razliku od ostalih njenih odevnih komada, znatno pristupačnija, te košta 270 evra.

Mnoge devojke će ova informacija obradovati, jer će ipak biti u prilici da za neku veću svečanost izgledaju upravo kao Karleuša i da priušte sebi ovu haljinu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.