IZGLEDA JEZIVO! Pevač grupe Maneskin važio za velikog zavodnika, a danas deluje kao da je na IVICI ŽIVOTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 13:53

IZGLEDA JEZIVO! Pevač grupe "Maneskin" važio za velikog zavodnika, a danas deluje kao da je na IVICI ŽIVOTA (FOTO)

Članovi benda Maneskin su angažovani na svetskoj turneji kako bi promovisali svoj novi album "Rush", ali objava Damijana Dejvida na Instagramu, zabrinula je fanove.

Frontmen grupe Maneskin Damiano David zabrinuo je svoje obožavatelje svojim izgledom na poslednjim fotografijama.

Bend Maneskin se angažovao na svetskoj turneji kako bi promovisali svoj novi album "Rush", ali ako pogledate fotografije Damiana do pre tri godine i danas, razlika je ogromna, a evo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se dešava.

Osim što je skratio svoju kosu zbog koje je, između ostalog i postao miljenik žena nakon takmičenja za pesmu Evrovizije,  iscrpljujuće turneje, džet leg, neprekidna putovanja i intervjui date ovim ili onim drugim novinama na duge staze mogu da iscrpe čak i fizički najspremnije muzičare.

Šta se dogodilo sa ovim likom u roku od tri godine preneražena sam pic.twitter.com/gIN4pbpDac

— Cerebry (@UbiMePrejakaRec) April 13, 2023

"Nikako mi se ne sviđa ovaj Damiano", "Zašto si ošišao onu predivnu kosu", "Čoveče, šta napravi od sebe", "Obožavam te, Damiano, ali na slikama izgledaš jako loše", "Smanji malo s drogom", "Možda da potražiš stručnu pomoć", "Šta se tebi desilo?", "Damiano, treba ti odmor. Otkaži koji koncert", samo su neki od komentara koje Damiano dobija ispod nedavno objavljenih slika.

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Damijano David nije odgovorio na komentare, a što se tiče njegovog zdravstvenog stanja, ne zna se mnogo više. Ono što je sigurno je da u bliskoj budućnosti neće moći da se odmori, jer Maneskin su zapravo još uvek zauzeti promocijom novog albuma "Rush".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.