IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA: Holivudska glumica i manekenka se u 60. godini vraća na pistu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA: Holivudska glumica i manekenka se u 60. godini vraća na pistu (FOTO)

Oduševila mnogobrojne obožavatelje...

Svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu, a i u 60. godini izgleda zapanjujuće.

ODMAH PRESTANITE! Roditelji često OVO uskraćuju deci, a ne znaju da tako sprečavaju njihov razvoj

Reč je o glumici i bivšoj manekenki Endi Mekdauel koja se nedavno vratila na modnu pistu nakon dugo, dugo godina i oduševila sve koji su se okupili na obali reke Sene u Parizu, povodom revije brenda L'Oreal. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

RECEPT ZA MALO DRUGAČIJU ZIMNICU: Slatki džem od crvenog luka (VIDEO)

Endi, koja je već trideset godina ambasadorka bjuti brenda, pistom je prošetala u uskoj šarenoj šljokičastoj haljini koja je naglasila njenu sjajnu figuru, a iskombinovala ju je s raskošnom zlatno-tirkiznom ogrlicom i sandalama na platformu, dok je njen najlepši ukras bila dugačka bujna talasasta kosa.

There’s no time limit on beauty. At age 60, former model Andie MacDowell returns to the Paris runway. pic.twitter.com/5r2d555omy

— Mike Sington (@MikeSington) September 30, 2018

Lepa glumica je za časopis Vog izrazila svoje veliko uzbuđenje zbog povratka na modnu pistu.

- Nisam nosila reviju dugo godina - rekla je Endi koju je posebno razveselila činjenica da je revija bila u Parizu, gradu u kojem je započela svoju karijeru pre 40 godina. U Francusku se odselila kao 20-godišnjakinja iz malog gradića u Južnoj Karolini u kojem je odrasla, a na svom prvom kastingu za "Yves Saint Laurent" pojavila u običnoj majici, farmerkama i bez trunke šminke - piše američki Vog.

POZNAT PO SVOM HUMORU! Glumac Rajan Rejnolds ODUŠEVIO fanove svojim KOMENTAROM: Nije LJUBOMORAN! (FOTO)

- U Parizu sam naučila mnogo toga i na neki način odrasla i postala osoba kakva sam danas. O, i naučila sam kako da nosim crveni ruž - prisetila se glumica.

A osim nje, na pisti je oduševila i 43-godišnja Eva Longorija, koja je takođe već godinama zaštitno lice brenda, a reviju je odradila samo tri meseca nakon što je rodila svoje prvo dete, sina Santijaga Enrikea Bastona, te je zaista izgledala neverovatno dobro.

VIDÉO — Eva Longoria, Andie MacDowell et Elle Fanning défilent sur la Seine pour L'Oréal https://t.co/ObzHgQmYUY pic.twitter.com/XQFYieEq33

— Purepeople.com (@purepeople) October 1, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.