IZGLADNJIVALA DETE DO SMRTI - Majka (33) držala dete bez vode i hrane, DEČAK PREMINUO od neuhranjenosti i upale pluća

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 19:03

IZGLADNJIVALA DETE DO SMRTI - Majka (33) držala dete bez vode i hrane, DEČAK PREMINUO od neuhranjenosti i upale pluća

Sve po savetu svog dečka koji smatra da je sunčeva energija sasvim dovoljna za ovo!

Ona je navodno sledila upute svog partnera o sirovoj ishrani. Maksimu Ljutiju (43) Oksaninom partneru takođe se sudi zbog zlostavljanja bebe.

Majka se pokajala zbog postupka i priznala svoju grešku za smrt bebe koja je imala manje od mesec dana. Osuđena je na dve godine popravnog rada zbog zanemarivanja materinskih obaveza, što je dovelo do toga da mali Kosmos premine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Trener životnog stila Maksim Ljuti (43) želeo je da novorođenče odgaja prema pranoj dijeti, po kojoj ljudi dugo opstaju bez vode i hrane i hrane se isključivo sunčevom energijom.

Oksanina majka Gala smatra da je Maksim pripadnik sekte u koju je uvukao i njenu ćerku.

- Bila sam protiv ove veze jer smatram da je Maksim lud, ali me Oksana nije slušala. Živela je pored njega kao neki zamorac, robinja i svaki put je bila sve hladnija i hladnija - rekla je Galina.

Kako prenose strani mediji optuženi je u zatvoru i jede i to redovno, a omiljeno jelo mu je meso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.