IZDATA POTERNICA! Autobus sa putnicima iz SRBIJE ZAGLAVLJEN na GRANICI, svi čekaju zbog greške jednog putnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 12:57

IZDATA POTERNICA! Autobus sa putnicima iz SRBIJE ZAGLAVLJEN na GRANICI, svi čekaju zbog greške jednog putnika

Pakao, ovako može da vam propadne letovanje!

Da letovanje ozbiljno može da se zakomplikuje, svedoči i primer naših turista koji su pošli autobusom u Grčku i zaustaveljeni su na granici zbog jednog putnika.

"Pozdrav svima! Apel da pre polaska na more izmirite dugovanja prema državi (prekršaj, kazna…) jer mi stojimo preko 40 minuta u mestu i čekamo da se ustanovi da li će jedan od putnika iz naše grupe biti pušten da pređe granicu - ima saobraćajni prekršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije uplatio neki iznos na vreme, pa je raspisana i poternica."

"Mene su pre dve godine strpali u prostoriju sa stolicom, zakljucali kao najgoreg kriminalca i tri sata sam čekao da moj slučaj otvore. Onda su me maricom sproveli u policijsku stanicu Preševo, tamo čekao depešu iz Beograda 2 sata. Naime, nisam se odazvao na sudski poziv za kaznu za mobilni telefon u toku vožnje, sudija izdao nalog za privođenje.... A vrhunac je da sam morao da se vratim u Beograd da se javim sudiji, sudija dao nalog da se skine poternica, koji je aktivan posle 24h... Pakao, sve mi propalo. Izgubio sam 4 dana letovanja. Tako da dragi moji, isto..savet je da nekoliko dana pred put, odete u policijsku stanicu...i jednostavno zamolite da provere da li imate neki problem. To je za one koji imaju neku neplaćenu kaznu!"

"Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji."

"Ne izdaju naloge više za dovođenje nego izdaju nalog za zatvor odmah, ako se ne javiš na izdrzavanje kazne, a nećeš da platiš onda privođenje potraga."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.