IZBEGAVATI ILI NE? Ove s*ksualne poze muškarci ZAOBILAZE u širokom krugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGAVATI ILI NE? Ove s*ksualne poze muškarci ZAOBILAZE u širokom krugu!

Saznaj kako muškarci razmišljaju.

Misliš da je muškarcima svejedno koji je položaj a važno da ima seksa? Pa, to i nije baš tako!

Da, istina je da muškarci vole seks, uvek i svuda. Ako se samo malo više potrudiš i "počastiš" ga omiljenim položajem - ješće ti sa dlana. Da, i gospoda imaju određene preferencije ali i položaje koje nikako ne vole.

Donosimo ti tri frajerima najomrženije seksualne poze:

U kadi

Misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je seks u kadi totalno romantičan? E, muškarci ne misle tako! Većina muškaraca smatra kako je seks u kadi nespretan. Što je logično, u maloj kadi je i neudoban. Osim toga, voda neće biti zaslužna za više vlage, zapravo, kod seksa u kadi često dolazi do neprijatnog i bolnog trljanja.

Seks u stojećem položaju

On te snažno pritisne na zid i divlje ste se poseksali u stojećem položaju? U stvarnosti to ne izgleda baš tako. Naime, često mu nakon dva minuta ponestane snage i daha. Osim ako frajer nije u nekom žešćem režimu treninga, sila teža brzo će učiniti svoje.

Položaj kašike

Možda ti je teško poverovati, ali u položaju kašike nije svim muškarcima baš udobno i prijatno. Razlog? Ženu s kojom vode ljubav žele posmatrati u oči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.