IZAŠLA IZ SALONA GRCAJUĆI U SUZAMA: Ovo mi je preko celih leđa, a nisam to tražila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:13

IZAŠLA IZ SALONA GRCAJUĆI U SUZAMA: "Ovo mi je preko celih leđa, a nisam to tražila!"

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok, jedna korisnica izrazila je svoje razočaranje i tugu zbog tetovaže koja nije ispunila očekivanja. Unatoč dogovoru s tatu majstorom u salonu, tetovaža leptira koju je želela izgledala je poput crteža iz dečje bojanke. Snimak je izazvao različite reakcije, a neki korisnici su je savetovali da traži šablon pre izrade tetovaže kako bi izbegla slične probleme u budućnosti

"Kad ti tetovaža uopšte ne ispadne onakva kakvu si tražio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ogromna je", napisala je jedna tiktokerka ispod svog snimka na kom je doslovno grcala u suzama.

U video snimku koji je privukao više od milion pregleda rekla je da je sva srećna otišla do tatu salona gde se dogovorila sa tatu umetnikom za tetovažu. Međutim iako je želela lepog leptira, onaj koji je dobila izgleda kao da je upravo izašao iz nekog crtića ili "iz dečje bojanke!".

"Zapela sam s ovom tetovažom do kraja života. Ne izgleda uopšte kao na slici koju sam odnela tatu majstoru, a ne znam šta da radim jer je ogromna", dodala je ona dok je na snimku lila suze.

Međutim dok su je jedni iskreno žalili, drugi su devojci prigovorili to što nije tražila da joj se na leđima napravi šablona pre pravljenja tetovaže.

"Ne razumem kako iko uspe da dobije lošu tetovažu ako vam u salonu prvo skiciraju i pitaju vas sviđa li ti se? Zašto im nisi jednostavno rekao da ti to ne rade?", pitao je jedan korisnik, na šta je autorka videa odgovorila da je umetnikov crtež u salonu izgledao dobro, ali je krajnji rezultat bio potpuno drugačiji.

"Razumem te, moj kolibri izgleda kao komarac... Jako loše", "Bože, to se meni dogodilo s morskim konjićem. Donela sam svoju sliku ali je on svejedno uradio šta je zamislio", "Dvaput sam bila u  istom salonu, kod iste osobe i pokazala mu fotografiju s Instagrama, ipak, on mi je u jednom trenutku rekao da mora malo da je 'poboljša i učini više svojom', a kako mi je tetovirao leđa, njegov crtež sam videla tek kad je završio", bili su neki od komentara.

Onda se kasnije javila i sama autorka te napisala:

"Plakala sam celim putem kući. Ovo jednostavno nije ono što sam htela", rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.