IT stručnjaci najveći švaleri

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IT stručnjaci najveći švaleri

Mislili ste da su najveći ljubavnici doktori, muzičari, šoferi? Možda, ali u prošlom veku, najnovija teza glasi - najveći ljubavnici su IT stručnjaci.

Ko bi rekao, kad ne vide dalje od tastature i miša, rekli bi neki, dok bi drugi dobacili, a internet?Portal AshleyMadison.com, specijalizovn je za spajanje oženjenih korisnika koji žele stupati u vanbračne avanture, donosi ove rezultate.Profil muža švaleraTipičan muškarac koji vara svoju suprugu ima oko 40 godina, i u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je već duže od deset godina. Od 11.453 anketiranih muškaraca najviše njih rado na poslovima u vezi sa IT inženjerstvom, što je značajna promena u odnosu na 2010. godinu, kada se taj profil nalazio tek na petom mestu.Posle IT inženjera, varanju su najskloniji zaposleni u financijskom sektoru, obrazovanju, lekari, advokati.Ko još nije odgovarao kod mene?Profil žene preljubniceŠto se žena tiče, istraživanje je obradilo 2.865 članica portala. Prosečna žena koja vara svojeg muža ima oko 30 godina u braku je pet ili manje godina. Kad je o ženama reč varanju partnera su najskonije učiteljice, domaćice i žene zaposlene u medicini.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.