ISTINA koju će ONE teško priznati: Žene koje su same u tridesetim, samo čekaju nekog dobrog da se razvede

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA koju će ONE teško priznati: "Žene koje su same u tridesetim, samo čekaju nekog "dobrog" da se razvede"

Neudate žene starije od tridesete su često predstavljene kao lovci na muža.

Iako su tridesete godine mnogim ženama rezervisane za brak i decu, postoji ogroman broj dama koje još uvek nisu pronašle svog savršenog partnera. Neudate žene starije od tridesete su često predstavljene kao lovci na muža, a okolina često gleda na njihov ljubavni status kao na "problem".

Na jednoj anonimnoj društvenoj mreži Whisper preko koje je moguće razmenjivati poruke i deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajne, singl osobe iz svih krajeva sveta su pokrenule diskusiju na temu ljubavnog života u tridesetim godinama.

Oni su izrazili razočaranje, frustraciju i bes zbog činjenice da čim uđu u četvrtu deceniju života osećaju pritisak jer ne mogu da ostvare partnerski odnos i imaju poteškoće da pronađu osobu koja će zadovoljiti njihove standarde.

Da li godine zaista u tolikoj meri utiču na ljubavni život? Da li zapravo sve vreme otkucava kazaljka koja ukazuje da je vreme da se skrasimo i uđemo u brak i samim tim potencijalno primorava pojedinca da podlegne društvenim pritiscima ili očekivanjima porodice?

- Ljubavni život u tridesetim godinama života je težak. Samo čekaš nekog dobrog da se razvede.

- Upoznavanje u tridesetima je poput odlaska u trgovinu kasno u noć, pre nego što su se rafovi napunili. Sve dobre stvari su nestale, a sve što je ostalo je pokupljeno ili oštećeno.

- Kada imate 30 plus, morate da budete svesni da muškarci počinju da traže mlađe žene. Žene u 30-ima će shvatiti da više ne izgledaju tako dobro kao ranije i moraće da se pomire sa tom situacijom.

- U 30. godinama svi muškarci su obično oženjeni, gej ili mrtvi.

- U svojim tridesetim godinama, sastanak svake devojke kao da se pretvori u intervju za posao. Stalno si pod pritiskom - samo su neki od komentara anonimnih korisnika onlajn aplikacije Whisper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.