ISTINA JE DA SAM ZALJUBLJENA! Lidija Vukićević našla DEČKA u 57. godini, pa OTIŠLA iz Srbije - a evo i GDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA JE DA SAM ZALJUBLJENA! Lidija Vukićević našla DEČKA u 57. godini, pa OTIŠLA iz Srbije - a evo i GDE!

Nikad iskrenija.

Lidija Vukićević uživa u odmoru sa svojim izabranikom, a čuvena "Lilika" iz kultnog domaćeg filma otkrila je čime je partner osvojio.

- Boravim u predivnoj kući sa raskošnim dvorištem, u kojem su smešteni svi mogući kreveti za uživanje i masaže. Sa prozora maltene mogu da uletim u okean i sve je nestvarno i divno - započela je svoju priču glumica.

Naime, glumica za koju se priča da izgleda kao da uopšte ne stari, svakdonevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje pratioce na Instagramu obradu provokativnim fotkama, na kojima ističe svoju liniju, ali i bujnu kosu koja joj je zaštitini znak.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Aug 23, 2019 at 4:25am PDT

Fatalna vanvremenska zavodnica odgovorila je na pitanje kako ju je to partner osvojio, budući da je poznata kao žena koja u životu ima sve, kratko odgovara:

- Upravo time što i on ima sve. Istina je da sam zaljubljena i to mnogo. To je ono što, između ostalog, ovaj odmor čini čarobnim - rekla je Lidija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.