ISKUSNA SEK*I BAKA OTKRILA CAKU: Ovako ćete ODMAH znati da li je muškarac LOŠ U KREVETU, na JEDAN DETALJ posebno obraća pažnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:30

ISKUSNA SEK*I BAKA OTKRILA CAKU: Ovako ćete ODMAH znati da li je muškarac LOŠ U KREVETU, na JEDAN DETALJ posebno obraća pažnju

Iskusna Andrea podelila je na svom Instagram profilu na koji način selektuje muškarce.

Sek*i baka koju proganjaju muškarci koji su upola mlađi od nje kaže da može da prepozna hoće li muškarac biti dobar u krevetu čim se s njim poljubi.

Prezgodna baka takođe je otvorila nalog na OnlyFansu, na kom je privukla mnoštvo pretplatnika - uključujući i jednog koji joj je ponudio 20.000 dolara za poljubac.

Andrea Sanšajn (53) iz Londona rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za NudePR.com da ne pušta frajere u svoj krevet osim ako pre toga ne prođu njen strogi test ljubljenja, opisujući to kao "nepogrešivu taktiku".

- Odvažna sam i ne volim da gubim vreme i budem razočarana - rekla je Sanšajn u intervjuu u petak - Ako odmah ukradu poljubac, a poljubac me napali - bingo, kliknućemo!

Crnokosa lepotica, koja ima dvoje male unučadi, kaže da je loš poljubac dokaz da muškarac ne može da je dovede do vrhunca.

- Ako je to šuplji poljubac bez entuzijazma, suv s kratkim jezikom koji mi je teško da dohvatim, ne zapalim se - objasnila je Sanšajn. - Ne idem dalje sa sastankom. Smislim izgovor i odem - otvoreno je dodala.

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Sanšajn je zvezda društvenih mreža, s više od 341.000 pratilaca na Instagramu koji laskaju njenoj figuri. Prezgodna baka takođe je otvorila nalog na OnlyFansu, na kom je privukla mnoštvo pretplatnika - uključujući i jednog koji joj je ponudio 20.000 dolara za poljubac.

- Ovaj nepristojni predlog došao je od velikog obožavatelja - objasnila je - Čak mi je predložio da mi pošalje kartu za let da se nađem s njim u Grčkoj. Sanšajn je izjavila da nije prihvatila ponudu, rekavši da poljubac mora da dođe sam po sebi.

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Ranije ovog meseca, Sanšajn je podelila objavu na svom Instagramu objašnjavajući svoje strogo pravilo ljubljenja, a mnogi su se složili da je to besprekorna taktika za sastanke.

Sanšajn je ranije otkrila da vežba najmanje tri sata dnevno kako bi održala svoj superfit stas. Rekla je da njeno telo koje prkosi godinama znači da joj prilaze mnogo mlađi muškarci.

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

- Mladići su zaljubljeni u zgodne zrele dame, pa me stalno napadaju - objasnila je - Ima raznih godina, ima ih čak i ispod 25, ali većina je između 30 i 35.

Dok je Sanšajn insistirala da joj se "ne sviđa pažnja", rekla je da je ponosna što je poznata po svojoj pristaloj figuri.

- Ne smeta mi što me nazivaju fitness bakom - izjavila je - U najboljoj sam formi i beskrajno zdrava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.