ISKRENA DO KOSKE - NIŠTA NE KRIJE! Svetski poznata manekenka POKAZALA strije posle drugog POROĐAJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENA DO KOSKE - NIŠTA NE KRIJE! Svetski poznata manekenka POKAZALA strije posle drugog POROĐAJA!

Žena za primer!

Kao i uvek, potpuno iskrena, manekenka Krisi Tajgen pokazala je bez filtera i montaže svoje postporođajno telo. I svi su oduševljeni upravo zbog njene spremnosti da sa ostatkom sveta podeli svoje nesavršenosti.

KRALJ SALATA: Pet razloga zašto je paradajz ZDRAV za svakoga a jedan se POSEBNO izdvaja!

Dva meseca od rođenja sina Majlsa ona je pokazala kako izgleda u želji da skrene pažnju na to da se i ona kao i svaka druga žena u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fazi oseća vrlo nesigurno.

SVAKO PUTOVANJE VAM PRESEDNE: Evo kako da smanjite ili PREKINETE mučninu!

A post shared by Wicked Entertainment (@wickedenter) on Jul 31, 2018 at 2:07am PDT

OVO JE PROBLEM: Evo zašto vaš KARMIN traje kratko i izgeda NEUREDNO!

Porodica Krisi Tajgen trenutno je na Baliju, gde ona, pevač Džon Ledžend uživaju sa decom u svakodnevnim morskim aktivnostima.

- Ovo neće samo od sebe proći, biće tu mnogo truda i rada. Ali, šta da radim. Ovo je moje novo telo, iskreno je priznala Krisi.

A post shared by Cheekywiki.com ™ (@theofficialcheekywiki_) on Jul 31, 2018 at 5:28am PDT

KONAČNO OTKRIVENA NEDOUMICA! Ukoliko NISTE znali ZAŠTO smo ujutru LAKŠI - Vaga "LAŽE" pre podne!

Ono što oduševljava pripadnice lepšeg pola jeste činjenica da je u današnje vreme prava retkost da neka od svetski poznatih ličnosti, na ovako javan i ogoljen način pokaže da je ista ili slična kao mnoge druge "obične" žene. One se poistovećuju sa manekenkom i samim tim ona njima olakšava, da uprkos tome što je slavna nije savršena niti to iko može biti.

Bravo za Kristi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.