INDI SVA U BELOM! Čipka prekrila njeno telo, a svi sumnjaju da se radi o NAJLEPŠOJ STVARI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 08:03

INDI SVA U BELOM! Čipka prekrila njeno telo, a svi sumnjaju da se radi o NAJLEPŠOJ STVARI! (FOTO)

Divno je izgledala...

Pevačica Indira Aradinović Indi već neko vreme živi na relaciji Beograd - Danska, gde zapravo uživa sa svojom jačom polovinom. Iako ga zvanično nije predstavila javnosti, ona je povremeno objavljivala slike sa njim, krijući mu lice.

S obzirom na to da je često isticala koliko je srećna, da njen dragi čini sve da joj udovolji, nije ni čudo što je njena najnovija objava digla sumnju da je pevačica izgovorila sudbonosno "da".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Indi je postavila objave na kojima je sva u belom, čipka joj prekriva gornji deo tela, a jedan detalj je posebno istakla. U pitanju je tetovaža na kojoj piše "Amor" (ljubav).

Uz objavu je dodala i bela srculenca, ali i dalje nije pojasnila da li je slučajno odabrala kombinaciju koja podseća na venčanje ili tu ima još nešto.

Evo kako je izgledala:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.